„Lovćen“ sjutra u Sarajevu: Pobjedom završiti nastup u Drugoj ABA ligi

KK Lovćen Cetinje

„Lovćen“ sjutra u Sarajevu: Pobjedom završiti nastup u Drugoj ABA ligi

 

Sjutrašnjim gostovanjem u Sarajevu, ekipi „Bosne“, košarkaši „Lovćena“ završiće natup u Drugoj ABA ligi

Dva tima u različitom raspoloženju dočekuju meč. „Bosna“ je, još ranije izgubila sve šanse da ostane u ligi, dok Cetinjani žele četvrtu uzastopnu pobjedu kako bi zaključili pobjednički niz i sačuvali srednji dio tabele. Tokom sezone „Lovćen“ je oscilirao u igri, ali pružio je najbolje kada je to bilo najteže. Domaći teren bio prepreka za vodeće timove sa vrha „Borac“, „Vršac“ i „Krku“, a poraz je doživjela i „Bosna“ 71:64.

Uspješan nastup Cetinjana u prvom izdanju Druge ABA lige ogleda se i u podatku da su igrači „Lovćena“ šest puta proglašeni za najkorisnije igrače, Aleksa Popović tri puta, Draško Albijanić dva, te Mašan Vrbica jedan.

Predstojeći meč protiv Sarajlija za Radio Cetinje najavili si trener Petar Jovanović i kapiten Nikola Borilović.

Idemo u goste ekipi „Bosne“ u zadnjem kolu u kojem želimo da nastavimo niz pobjeda i da pokušamo da sa pobjedom zaključimo ovogodišnje izdanje u Drugoj ABA ligi. Pitanje je u kojem sastavu ćemo biti, jer imamo probleme sa povredama centara Lopičića i Baćovića, ali i bez njih idemo da pružimo maksimum i pokušamo da ostvarimo pobjedu – kazao je Jovanović.

Sličnog mišljenja bio je i kapiten Nikola Borilović.

Idemo u Sarajevo sa ciljem da se pobjedom oprostimo od ovogodišnjeg izdanja Druge ABA lige. Naš protivnik je vrijedan svakog poštovanja. Međutim, kao i svakom meču mi pristupamo ozbljino sa jasnom idejom - da nastavimo pobjedničku seriju – zaključio je Borilović.

Uatkmica „Bosna“ – „Lovćen“ na programu je sjutra u Sarajevu sa početkom u 18 sati.

Share this post
FaceBook  Twitter  
KK Lovcen on Facebook